Voor zorgorganisaties

Ergocoaches kunnen het niet alleen. Om hun taak goed uit te voeren hebben ze goede training en ondersteuning nodig. Maar het is ook van groot belang dat alle randvoorwaarden binnen de organisatie kloppen.

Ben jij verantwoordelijk voor de inzet van ergocoaches? Draag jij bij aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers? Dan adviseren we je graag bij het opzetten en implementeren van een effectieve aanpak voor ergocoaches.

Met systemische blik

Zelf zijn we geïnspireerd geraakt door het systemisch gedachtengoed en de werkvormen die daarbij horen, zoals het werken met opstellingen. Een opstelling blijkt een effectieve manier te zijn om inzichtelijk te maken welke factoren en mensen nu echt bijdragen aan het thema Ergocoaching in de organisatie.

Worskhop Systemische Blik op Ergocoaching. Deze workshop is bedoeld voor trainers, projectleiders en opleidingscoördinatoren – kortom mensen die te maken hebben met ergocoaching en ergocoaches. In deze workshop leer je vanuit systemisch werk kijken naar wat er nodig is zodat de ergocoach tot de beste resultaten kan komen. 

Training Systemisch werken met Ergocoaching. Tijdens deze training leer je de ins en outs van het systemisch werken met ergocoaching in jouw organisatie. Deze training is in ontwikkeling

Ondersteuning op maat

Verder bieden wij ondersteuning op maat. Een paar voorbeelden:

  • Het screenen van jullie (project)plan. Wat is al volledig? En wat heeft mogelijk nog aandacht nodig om tot succesvolle implementatie over te kunnen gaan?
  • Meedenken over het ergocoach-profiel. Wat is belangrijk voor jullie organisatie? En hoe komt dit helder terug in het profiel?
  • Het trainen van leidinggevenden. Hoe zorgen zij voor een maximaal rendement van ergocoaching?

Kortom: we bieden begeleiding en advies bij implementatie. Nooit in vage taal, maar altijd kort, krachtig, praktisch en concreet.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ellen via ellen.bos@value2share.nl of 06 – 546 967 53.